14 Mart 2011 Pazartesi

Veteriner Hekimlik Hakkında Filmler

Şafak sineması, daha fazla ve daha fazla devam beri her yıl ilk veterinerler hakkında birçok büyük film olmuştur. Biz bizim veterinerler ile bir aşk ilişkisi ve onlara bizim filmler bu ülkede ve yurt dışında pek çok yazmak istiyorum görünüyor. Bazı büyük filmler hakkında ABD'de son 20 yılda gelmiş veterinerler şunlardır:

Dr. Dolittle - kuyruk şefi (2008): Peter Coyote, Elise Gatien ve Malcolm Stewart hakkında kim başa ve özel bir şekilde hayvanlarla iletişim yapabiliyor veteriner Maya DoLittle, bu komedi yıldızı. Bu filmde, bir köpek ile ilgili felaket önlemek için ona hizmet için Başkan enlists.

50 İlk öpücük (2004): Yıldız Drew Barrymore ve Adam Sandler öylesine o bağlı değildir ve her gün onun bellek kaybeder güzel bir yerel kadın aşık düşen kadar Alaskan kariyer planlarını, caydırmak kim sık romances kadın turist, deniz bir veteriner Hawaii hakkında bu romantik komedi.

Corky Romano (2001) Peter Falk, Kris Kattan ve Vinessa Shaw nazik bir veteriner hekim hakkında bu komedi yıldızı kim sahte kimlik bir FBI Süper Ajan bir dizi tuhaf olaylar olarak kabul etmek zorunda Corky Romano adlı. Romano (Kattan) Aracısı Pissant rol alır gibi neşe ensues.

Dr. Dolittle (1998) ve Dr. Dolittle 2 (2001): Eddie Murphy oynayan tüm çeşitlerinin özellikleri bir dizi destekleyici roller ve ünlüler ünlülerin komik bu sinematik kurumsal hayvanlara konuşabilirsiniz bir doktor. Serinin ilk filmi, aynı adı taşıyan bir 1960'lı yıllarda film dayanıyordu.

Beethoven (1992): Bu film hakkında ortalama bir tramvay ailesi ve onların St. Bernard Beethoven özellikleri bir kötülük veteriner karakter adı. Ailesi, sadece onu bir büyük, dağınık, slobbering içine, ama sevimli hayvan büyümek izlemek için sevimli bir köpek yavrusu gibi küçük Beethoven alır. Ne zaman onu uzakta onun laboratuar deneyleri için çalmak umuduyla, köpek kovalayan kötü veteriner Dean Jones devam sorunlar ortaya çıkmaktadır. Bazı Sekeller izledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ana sayfaya git yukari